finncomfort-header

De Collectie

Prato_Ivory_05

Voor de dames

Ook voor het voorjaar van 2023 hebben we weer een leuke, gevarieerde en ruime collectie damesschoenen, sneakers, sandalen, slippers en booties van Finn Comfort voor je klaar staan. Kleuren als wit, blauw, grijs en champagne gecombineerd met leuke printen zullen zeker niet ontbreken en jou outfit dit voorjaar helemaal af maken. Uiteraard zijn er schoenen uit alle lijnen (finnamic, Slimfit, Trendline en de Citysport) ingekocht en zo hebben we natuurlijk ook dit voorjaar voor iedere voet een passend model in huis. Neem eens een kijkje bij de volgende modellen en zie hoe leuk de collectie van FinnComfort is: De nieuwste modellen, Daytona, Piccadilly, Hachiouji, Makuhari Mori, Aversa, Zeno en vele anderen zijn zeker het proberen waard maar natuurlijk zullen de vertrouwde modellen als de , Huelva, , Holten, Pisco, Royan, Otaru en alle andere ook weer volop aanwezig zijn maar dan in een nieuw jasje gestoken! Kortom een ruime en zeer modieuze collectie staat weer voor je klaar!

Alle schoenen, sandalen en SLIPPERS van Finn Comfort hebben een uitneembaar voetbed om deze te kunnen vervangen voor je eigen steunzolen. Zo worden in het voorjaar en in de zomer de slippers van FinnComfort ook veel gedragen voor in en om het huis en ervaren mensen toch een optimaal draagcomfort.

Osorno_Chestnut_03

De herencollectie van Finn Comfort!

Uiteraard hebben we ook weer een mooie collectie Finn Comfort schoenen voor de heren klaarstaan voor je. Net als bij de dames zijn er schoenen in gekocht uit alle lijnen, zo hebben we ook voor de heren een ruim aanbod schoenen, slippers en pantoffels in huis. Alle schoenen van Finn Comfort hebben een uitneembaar voetbed om zo je eigen steunzolen gewoon te kunnen dragen zelfs in de pantoffels en slippers! Ben je al nieuwsgierig geworden naar de leuke collectie van Finn Comfort? Neem dan snel een kijkje bij de volgende modellen en proef de winter: Irun, Piccadilly, Milford, Huelva, Falsland, Yuma, Aguilas, Amalfi en de Korfu.

Hachiouji_Multi_03

Finnamic schoenen, sandalen, slippers en booties.

Misschien ben je bekend met de Finnamic schoenen van Finn Comfort maar zo niet bij deze een korte uitleg over deze schoenen. De modellen van Finnamic zijn gemaakt met een zogenaamde rolzool. Deze loopzool stimuleert en stuurt de afwikkeling van de voeten. Doordat het midden van de voet extra ondersteund wordt, word je als het ware naar voren gestuurd om zo een goede afwikkeling van de voet te creëren Dus heb je last van bijvoorbeeld een mortons neuroom, hielspoor of een afwikkelbeperking dan zijn dit de juiste schoenen voor jou, deze schoenen verhelpen/ verlichten de klachten namelijk tijdens het lopen en zo wordt lopen weer leuk!  De schoenen van Finnamic zijn in verschillende modellen verkrijgbaar denk hieraan aan veterschoenen, sandalen, slippers en booties. Modellen als Holten, Enschede, Otaru, Andros, Huelva, en de Irun geven je een goed beeld hoe deze schoenen eruit zien. Kortom we hebben echt een leuke uitgebreide collectie schoenen van Finn Comfort voor iedereen klaar staan!