finncomfort-header

De Collectie

Finn Comfort 37

Voor de dames

Ook voor het voorjaar/ zomer van 2022 hebben we weer een leuke, gevarieerde en ruime collectie damesschoenen, sandalen, slippers en booties van Finn Comfort voor je klaar staan. Kleuren als grijs, beige, (jeans) blauw, vanille, mosterd, en groen gecombineerd met leuke printen zullen zeker niet ontbreken en jou outfit deze zomer helemaal af maken. Uiteraard zijn er schoenen uit alle lijnen (finnamic, Slimfit, Trendline, Citysport enz) ingekocht en zo hebben we deze zomer voor iedere voet een passend model in huis. Neem eens een kijkje bij de volgende modellen en zie hoe leuk de collectie van FinnComfort is: Holten, Otaru, Tiberias, Ikebukuro, Daytona, Piccadilly, Hachiouji, PisaSurinam, Agueda en de Canzo.

 

 

70325666_758022311307484_3536493566347369517_n

De herencollectie van Finn Comfort!

Uiteraard hebben we ook weer een mooie collectie Finn Comfort schoenen voor de heren klaarstaan voor je. Net als bij de dames zijn er schoenen in gekocht uit alle lijnen, zo hebben we ook voor de heren een ruim aanbod schoenen, slippers en sandalen in huis. Alle schoenen van Finn Comfort hebben een uitneembaar voetbed om zo je eigen steunzolen gewoon te kunnen dragen zelfs in de sandalen en de slippers! Ben je al nieuwsgierig geworden naar de leuke collectie van Finn Comfort? Neem dan snel een kijkje bij de volgende modellen en proef de zomer: Osorno, Piccadilly, Milford, Huelva, Falsland, Yuma, Aguilas, Tunis, Sylt Athos, Paterna en de Korfu.

 

Finn Comfort 19

Finnamic schoenen, sandalen, slippers en booties.

Misschien ben je bekend met de Finnamic schoenen van Finn Comfort maar zo niet bij deze een korte uitleg over deze schoenen. De modellen van Finnamic zijn gemaakt met een zogenaamde rolzool. Deze loopzool stimuleert en stuurt de afwikkeling van de voeten. Doordat het midden van de voet extra ondersteund wordt, word je als het ware naar voren gestuurd om zo een goede afwikkeling van de voet te creëren Dus heb je last van bijvoorbeeld een mortons neuroom, hielspoor of een afwikkelbeperking dan zijn dit de juiste schoenen voor jou, deze schoenen verhelpen/ verlichten de klachten namelijk tijdens het lopen en zo wordt lopen weer leuk!  De schoenen van Finnamic zijn in verschillende modellen verkrijgbaar denk hieraan aan veterschoenen, sandalen, slippers en booties. Modellen als Milford, Yuma, Andros, Sylt, Theben, Santander, Huelva, en de Irun geven je een goed beeld hoe deze schoenen eruit zien. Kortom we hebben echt een leuke uitgebreide collectie schoenen van Finn Comfort voor iedereen klaar staan!