finncomfort-header

De Collectie

De nieuwste collectie van FinnComfort biedt keuze uit casual, sportieve en zakelijke modellen. We zien veel kleur, trandy prints en metallic details terugkomen. Zoals altijd is er in elk model ruimte voor de tenen en zit er een uitneembaar anatomisch gevormd voetbed in elke schoen. Helemaal hot zijn de craquelé leersoorten van Finn Comfort die zorgen voor een trendy look. Finn Comfort noem ik ook wel eens de Mercedes Benz in schoenenland, omdat er gewoonweg geen fijnere schoenen bestaan die ook nog eens een lange levensduur hebben. De vering is stevig, maar je wordt niet moe op dit oerdegelijke Duitse schoenenmerk.

De kleuren van de veterschoenen, die soms ook nog eens van een ritsje zijn voorzien, zodat je snel in- en uitstapt, zijn goed te combineren met de wijd vallende mode voor het winterseizoen. Er zijn ook weer nieuwe prints te ontdekken en je zult dus merken dat Finn Comfort steeds hipper wordt. Nooit meer pijn aan de voeten met FinnComfort of Finnamic.

De Finnamic is een speciale vorm van Finn Comfort schoenen, want zij hebben een afrolzool. De druk verdwijnt hiermee van de hiel en voorvoet en het voelt alsof je op wolken loopt. Deze Finnamic modellen zijn ideaal als je een delicate en gevoelige voorvoet hebt, want de voorvoetbotjes komen niet meer op de harde ondergrond. Ook bij een opkomende hielspoor brengen Finnamic schoenen een fijne oplossing, aangezien de hiel de grond nauwelijks raakt. Kortom: het lopen gaat vanzelf en wie wil dat nou niet?

 

 

Het geheim van FinnComfort/Finnamic:

Het geheime “wapen” van Finn Comfort dames- en herenschoenen is de ludieke binnenzool. Deze is gemaakt van een dikke kurklaag met een dekje van suèdeleer. Onder de middenvoet zit een klein bobbeltje (de zogenaamde pelotte) deze zorgt dat de voorvoet een ondersteuning krijgt, maar dat de druk bij de delicate voorvoetbotjes wegvalt.

Met FinnComfort doe je dus geen concessies meer aan een jonge uitstraling want met de bijzonder comfortabele pasvorm, kleurrijke dessins volg je de mode op de voet.

Stap in de wereld van Finn Comfort en je zult aangenaam verrast zijn!