finncomfort-header

De Collectie

Finn comfort_220117_037

Voor de dames

Ontdek onze sprankelende damescollectie van Finn Comfort sneakers, sandalen en slippers voor het voorjaar van 2024, met verfrissende blauwtinten, subtiele beige accenten en tijdloos wit. De collectie sandalen en slippers voor het voorjaar van 2024, bestaan onder andere uit de De Aguela Gomera, Buka en de Milos. Stap in de zomer met meer stevigheid met de dichte hiel van de Ischia.. Ontdek het perfecte samenspel van kleuren en comfort voor het nieuwe seizoen.

Osorno_Schiefer

De herencollectie van Finn Comfort!

De FinnComfort herenschoenen voorjaar 2024 combineren stijl met geavanceerde technologie. De Piccadilly en Nottingham sneakers bieden optimale demping en ondersteuning, dankzij geavanceerde zolen. De Tessin is en sneaker die ook als wandelschoen gebruikt kan worden door de stevige wandelzool. De Prezzo sneakers kenmerken zich door lichte materialen en voelt als een veertje aan de voeten. De Toro-s, Tunis en Athos sandalen leveren comfort met verstelbare banden en dempende zolen. De Korfu en Amalfi slippers integreren biomechanische eigenschappen voor een natuurlijke pasvorm en ondersteuning. Deze collectie belichaamt de perfecte combinatie van mode en functionaliteit.

Finn comfort_220117_019

Finnamic schoenen, sandalen, slippers en booties.

Misschien ben je bekend met de Finnamic schoenen van Finn Comfort maar zo niet bij deze een korte uitleg over deze schoenen. De modellen van Finnamic zijn gemaakt met een zogenaamde rolzool. Deze loopzool stimuleert en stuurt de afwikkeling van de voeten. Doordat het midden van de voet extra ondersteund wordt, word je als het ware naar voren gestuurd om zo een goede afwikkeling van de voet te creëren Dus heb je last van bijvoorbeeld een mortons neuroom, hielspoor of een afwikkelbeperking dan zijn dit de juiste schoenen voor jou, deze schoenen verhelpen/ verlichten de klachten namelijk tijdens het lopen en zo wordt lopen weer leuk!  De schoenen van Finnamic zijn in verschillende modellen verkrijgbaar denk hieraan aan veterschoenen, sandalen, slippers en booties. Modellen als Holten, Enschede, Otaru, Andros, Huelva, en de Irun geven je een goed beeld hoe deze schoenen eruit zien. Kortom we hebben echt een leuke uitgebreide collectie schoenen van Finn Comfort voor iedereen klaar staan!

Finn comfort_220117_078

Uitneembare ergonomische voetbedden voor Jouw Perfecte Pasvorm!

FinnComfort's schoenen, sandalen en slippers zijn voorzien van een uitneembaar voetbed, waardoor ze aanpasbaar zijn aan individuele behoeften. Dit kenmerk biedt niet alleen comfort, maar ook de mogelijkheid om eigen  inlegzolen te gebruiken voor een gepersonaliseerde pasvorm.