finncomfort-header

De Collectie

Voor de dames

Ook voor het najaar van 2021 hebben we weer een leuke, gevarieerde en ruime collectie damesschoenen, booties en pantoffels/ huisschoenen van Finn Comfort voor je klaar staan. Kleuren als blauw, donker groen, grijs, cognac en andere bruintinten gecombineerd met leuke printen zullen zeker niet ontbreken. Voor de damesschoenen zou ik echt eens een kijkje nemen bij volgende modellen: Elpaso, Eindhoven, Piccadilly, Drena, Pisco, Ikebukuro en de Enschede. Als je deze modellen bekijkt krijg je gelijk een goede indruk hoe leuk de collectie van Finn Comfort is.

 

De herencollectie van Finn Comfort!

Natuurlijk hebben we ook weer een hele mooie collectie herenschoenen voor het najaar van 2021 klaar staan. In suede, nubuck en glad leer en in mooie kleuren als blauw, bruin, zwart, cognac en ander bruintinten. Modellen die je een goede indruk geven hoe de collectie eruitziet zijn bijvoorbeeld: Milford, Piccadilly, Brentino, Nasca, Vernon, Osorno en de Huelva.

Finnamic schoenen en booties.

Misschien ben je bekend met de Finnamic schoenen van Finn Comfort maar zo niet bij deze een korte uitleg over deze schoenen. De modellen van Finnamic zijn gemaakt met een zogenaamde rolzool. Deze loopzool stimuleert en stuurt de afwikkeling van de voeten. Doordat het midden van de voet extra ondersteund wordt, word je als het ware naar voren gestuurd om zo een goede afwikkeling van de voet te creëren Dus heb je last van bijvoorbeeld een mortons neuroom, hielspoor of een afwikkelbeperking dan zijn dit de juiste schoenen. De schoenen van Finnamic zijn in verschillende modellen verkrijgbaar denk hieraan aan veterschoenen, booties, maar ook in slippers die in de zomer heel fijn zijn maar zeker ook handig om in en om het huis te dragen in het najaar. Modellen als Eindhoven, Hachiouji, Milford, Huelva, Enschede, Ikebukuro, Otaru en de Eindhoven zijn goede voorbeelden van de Finnamic lijn en geven je een goed beeld hoe deze schoenen eruit zien. Kortom we hebben echt een leuke uitgebreide collectie schoenen van Finn Comfort voor iedereen klaar staan