finncomfort-header
Finn Comfort in 1945
Finn Comfort in 1945
Finn Comfort in 2018
Finn Comfort in 2018

Voor meer informatie:
FinnComfort Waldi Shuhfabrik GmbH
Walter-Tron-Str. 2
D – 97437 Haßfurt
Germany
Telefoon: +49 (0)9521 / 9 233 0
Website: www.finncomfort.de
Email: info@finncomfort.de

 

Geschiedenis van Finn Comfort

 

In 1945 werd de Waldi Schuhfabrik opgericht in Hassfurt door Walter Tron. Er werden in het begin alleen kinderschoenen gefabriceerd. Pas in 1974 en 1978 respectievelijk begon de Waldi Schuhfabrik met de vervaardiging van dames- en herenschoenen. De fabriek ging zich steeds meer toeleggen op comfort schoeisel voor dames en heren met ergonomische voetbedden en richtte in 1986 het merk FinnComfort op. Als kroon op het werk kreeg FinnComfort van de faculteit biomechanica bij het instituut FÜR HÖHERE BILDUNG FÜR PHYSIK te Keulen hiervoor ook een predicaat.

FinnComfort is bijzonder trots op hun product dat op basis van medische inzichten en nog steeds geheel in Hassfurt in Duitsland wordt geproduceerd. Het merk richt zich met name op consumenten, die comfortabel en gezond willen lopen.

De unieke pasvorm van FinnComfort.

Waar FinnComfort om bekend staat is toch wel zijn unieke en goede pasvorm. Te beginnen bij het voetbed. Het voetbed bestaat uit kurk met een dempende laag erin en afgewerkt met een suede leren laag als topping. Het voetbed geeft de voet optimale ondersteuning en door de uitsluitend natuurlijke materialen zorgt het voor een goede vochtregulatie. Nooit meer last van vochtige voeten in je schoenen. Buiten het voetbed is het natuurlijk ook belangrijk dat de schoen zelf een goede pasvorm heeft. Dat hebben alle schoenen van FinnComfort ook. Deze schoenen geven optimale steun vanuit het contrefort (hielkap) en zorgen ervoor dat de tenen goede bewegingsvrijheid hebben. De verschillende leesten zorgen ervoor dat er voor vrijwel elke voet een goed passende FinnComfort verkrijgbaar is. Verschillende schoenenlijnen zorgen ervoor dat er schoenen zijn voor de smalle maar ook de brede voeten, de gevoelige voeten en voor voeten die een afwikkelbeperking hebben. Zo hebben we de City leest (G wijdte),Lady leest(H wijdte), Finnamic (K wijdte en met afwikkelzool) en voor de gevoelige voeten de Profylaxe (wijdte M) en niet te vergeten de Slimfit leest (Wijdte E).

De collectie voor het voorjaar en de zomer van 2023!

Ook voor het voorjaar en de zomer van 2023 hebben we bij de Beterlopenwinkel weer een zeer ruime collectie dames en herenschoenen voor je klaar staan! Of je nu opzoek bent naar een leuk sneakermodel of een mooie sandaal of een fijne slipper bij het merk Finn Comfort is het allemaal mogelijk. Mooie kleuren van dit seizoen zullen zeker niet ontbreken denk hierbij aan bijvoorbeeld Pasteltinten, wit, rood en natuurlijk ook beige en bruin tinten. Neem eens een kijkje bij de volgende modellen en krijg een goede indruk van de collectie, ,Ikebukuro, Otaru, Hachiouji , Milford, Holten, Daytona, en de Piccadilly. Bestel jou Finn Comfort schoenen online of kom naar een van de Beterlopenwinkels en ervaar en bewonder de schoenen van Finn Comfort zelf.